Home Contact Nieuws Links Misvieringen
petrusgemeenschap

Kerk en Leven

Het parochieblad is er elke week voor jou! Blijf op de hoogte van al wat er in jouw omgeving reilt en zeilt. Het parochieblad brengt het nieuws uit je eigen omgeving, daar waar jij woont en leeft, waar mensen elkaar ontmoeten in jeugdbewegingen of sportclub, sociale organisatie, aan de schoolpoort of in de kerk.
Verhalen van inzet, engagement en van hartverwarmende contacten brengen wij in Kerk en Leven.

Hoe abonneren?

Een jaarabonnement kost 48 euro. Je kan dit bedrag overschrijven op rekeningnummer. BE52-4738359411-09 met de vermelding van je naam, abonneenummer (te vinden boven je naam in je persoonlijke Kerk en leven), adres en mededeling "Kerk en leven Torhout" en dit graag tegen 30 november 2022 ten laatste. Dank je wel!!! We verwelkomen ook graag 'nieuwe' lezers. Deel gerust deze boodschap.

Suggesties voor een artikel of reeks zijn ook altijd welkom. Heb je een vraagje, dan kun je zeker terecht op de dekenij of bij Christina Balcaen, verantwoordelijke plaatselijke redactie.

Suggesties voor een artikel of reeks zijn uiteraard ook altijd welkom.
Heb je een vraagje, dan kun je zeker terecht op de dekenij of bij Christina Balcaen, verantwoordelijke plaatselijke redactie.